Prive lease auto

Prive lease auto

Bent u toe aan een nieuwe auto en zit u te denken aan een privé lease auto? Veel mensen maken de afweging tussen het kopen van een auto of een auto privé leasen. Zo hebben beide opties natuurlijk zo zijn voordelen en nadelen. Een privé auto lease is zeker interessant, maar je kunt beter eerst bij een aantal garages een aantal offertes voor het privé leasen auto. Daarnaast is het ook verstandig om een aantal privé lease auto maatschappijen te bezoeken. Je kunt alles krijgen dankzij casino no deposit required

Zo zijn er een aantal zaken waar u zich zeker in moet verdiepen bij het kopen van een nieuwe auto en dat geldt ook bij een auto privé leasen. U moet een autoverzekering kiezen en afsluiten, de wegenbelasting moet geregeld worden. U dient rekening te houden met de afschrijving van de auto, het onderhoud en misschien moet u pechhulp gaan regelen zoals bijvoorbeeld een lidmaatschap van de ANWB. Bovenop al deze kosten moet u natuurlijk nog de benzine gaan betalen om met uw nieuwe privé auto lease te kunnen rijden.

Bij een privé lease auto speelt dit geen rol. Uw privé lease maatschappij regelt vrijwel alles. Het maandelijkse leasebedrag is meestal all-in. De verzekering wordt voor u geregeld, de wegenbelasting, het onderhoud, garagebeurten en de pechhulp wordt u allemaal uit handen genomen. Het enige wat u zelf moet regelen bij uw privé lease auto is de benzine.

Gebruikte privé lease auto leasen

Voor een privé auto lease hoeft u natuurlijk niet te kiezen voor een nieuwe privé lease auto. Modellen die eerder door iemand zijn geleased komen na de contractperiode weer vrij. Als de auto weer vrijkomt zal deze hoogstwaarschijnlijk weer opnieuw in de lease terechtkomen. U kunt dus ook voor privé lease van een gebruikte auto te kiezen. Vanzelfsprekend zijn de kosten van een privé lease gebruikte auto lager dan van een nieuwe auto. Meer informatie over privé lease gebruikte auto leest u in het artikel privé lease occasion.

De grootste privé lease auto maatschappij is Noordlease. Deze zit voornamelijk in het noorden van Nederland, maar heeft wel het grootste aanbod aan privé lease auto’s en daar kunt u zeer eenvoudig een auto privé leasen.